2013. augusztus 2., péntek

Hírek

Oka van ám annak, hogy már fél hónapos eltűnésem következtében nincs bejegyzés a blogon. Ez pedig nem más, mint az, hogy párommal új életet kezdünk egy új, csudaklassz lakásban. Nah jó, nem csudaklassz, de majd azzá tesszük! Alapvetően a blog életére is hatással lesz ez a költözés, hiszen a DIY bejegyzések között eztán új fülecskén helyet fognak kapni a lakás felújításával, dekorációjával kapcsolatos ötletek is, remélem, szívesen fogadjátok majd ezeket a bejegyzéseket is.

És hogy ez a bejegyzés se maradjon üresen, hoztam néhány hírt is!:

  1. Bizonyára sokan értesültetek róla, hogy  Catrice aktuális szortimentfrissítése kapcsán megkezdődött a kifutó termékek leárazása, 699 Ft-os áron juthatunk szuper piperecuccokhoz a Rossmann és a Müller drogériákban.
  2. A C&A - ban akciós, 250 Ft-os áron lehet hozzájutni szuper ékszerekhez. Tekintve, hogy némmelyik 2000 Ft feletti árról van leértékelve,nagyon pénztárcakímélő a dolog.
  3. A Takko üzleteiben is akciósak az ékszerek, igaz, ott nem ilyen mértékű a kedvezmény, átlagosan 490 vagy 990 Ft-os áron juthatunk hozzá szépségekhez.
  4. Némelyik Rossmann szintén forgalmaz bizsukat, és ki nem találnátok, de ott is akciós, 250 Ft-os áron lehetnek miénk bizonyos ékszerek. A felhozatal pedig számomra sokkal választékosabbnak és igényesebbnek tűnt, mint a C&A-ban.
  5. Pécsett, augusztus 4-ig a Plázában a CCC cipőüzlet 30%-os nyitási akciót biztosít a szandálokra, papucsokra, balerinacipőkre. 
  6. Meg úgy összességében véve mindenhol a végét járja a nyári akciós hullám, szóval az eddigi kedvezmények még kedvezőbbek, de sietni kell, nehogy a végén lemaradjon az ember. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése